Lista członków sieci regionalnej Dziedzictwo Kulinarne Kujawy i Pomorze:
I. Producent pierwotny w sektorze rolnictwo, ogrodnictwo i rybołówstwo/rybactwo
1. Pasieka Rodzinna Sławomir Wnuk w Lnianie pow. świecki
II. Producent wytwórca i przetwórca artykułów rolno-spożywczych
1. Grudziądzka Spółdzielnia Mleczarska w Grudziądzu
2. Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe Ciechocinek SA w Ciechocinku pow. aleksandrowski
3. Polder sp. z o.o. w Łysomicach pow. toruński
4. Żywność Ekologiczna BioFood sp. z o.o. w Ciechocinie pow. golubsko-dobrzyński
5. Kujawska Spółdzielnia Mleczarska we Włocławku
6. Wytwórnia Makaronu BIO Aleksandra i Mieczysław Babalscy w Pokrzydowie pow. brodnicki
III. Restaurator i właściciel innych obiektów gastronomicznych lub hotelarskich
1. Hotel Gromada Toruń w Toruniu
2. Osada Karbówko w Elgiszewie pow. golubsko-dobrzyński
3. Hotel Karczma Spichrz w Toruniu
4. Bankiet Wiesław Królak w Osielsku pow. bydgoski
5. Hotel Pałac Romantyczny w Turznie pow. toruński
6. Gęsia Dolina w Ślesinie pow. nakielski
7. Ośrodek Edukacji Ekologicznej Wilga w Górznie pow. brodnicki
8. Ośrodek Konferencyjny Daglezja w Przysieku pow. toruński
Oprac. Departament Rolnictwa Urzędu Marszałkowskiego, Listopad 2012 r.
Dane kontaktowe | |
Osoba kontaktowa | Klaudia Otręba - Departament Rolnictwa Urzędu Marszałkowskiego |
Telefon | 56 646 20 15 *3206 |
k.otreba@kujawsko-pomorskie.pl | |
WWW | http://www.kujawsko-pomorskie.pl |
Miejscowość | Toruń |